Varmt välkommen till vår nya Sportchef Sara Hultman!

Vi är glada att presentera våra nya Sportchef som påbörjar sin tjänst i januari 2022. Sara presenterar sig själv nedan och kommer att kombinera Sportchefs rollen med sin tjänst som pilot. Stort välkommen Sara hälsar ABGS styrelse. Hej allesammans! Sara Hultman heter jag och kommer att ta över efter Anna som Sportchef i januari. Det ska bli spännande och roligt att få bli en del av er förening. Mitt fritidsintresse har sedan 12 år tillbaka varit truppgymnastik. Jag har tidigare suttit med i GF Tempos styrelse men framförallt har jag varit tränare för ett gäng härliga gymnaster på Nivå 2-3. Jag har även under ett års tid stöttat upp som tränare i Tölö GF nivå 3. För lite drygt två år sedan avslutade jag mina tränaruppdrag för att kunna fokusera på studier. Har saknat gymnastiken och ser nu fram emot att återigen engagera mig i denna fantastiska sport! Jag kommer att synas i hallen lite då och då redan från och med nästa vecka tillsammans med Anna. Utöver min kommande tjänst som Sportchef arbetar jag som pilot på TUI och flyger Boeing 787 med glada semesterfirare till sol och värme. Vid sidan om flyget har jag utbildat mig på Göteborgs Universitet och har en examen i Arbets- och Organisationspsykologi. Hoppas att jag får tillfälle att träffa er alla inom kort. Ser ni mig i hallen så kom gärna fram och säg hej. Hälsningar Sara